Bosc de la Diversitat

Bosc de la Diversitat
Art Ambiental

dissabte, 15 de setembre del 2012

Adéu “Vacances de setembre”

Ja s’han acabat les vacances a la platja. Una setmana passa volant, i encara que a Fer li quedaven uns quants dies més de vacances abans d’incorporar-se a la feina; però ací al poble sempre hi ha coses a fer i, relaxar-se i descansar, ja no és el mateix com quan estàvem a la platja...

Silv i Cris

Silv i krus
 











A la tornada, entre altres feines, com les gallines i oques, preparar l'estufa i la llenya per a estar ben dispostos per a la tardor i el hivern, ens hem dedicat a fer:

Conserves de l’hort

Després d’una setmana i encara que ací no ha caigut ni gota d’aigua del cel, dona goig arribar i poder arreplegar la collita de l’hort, que ha sigut abundant i de gran tamany. Cada carbassó i cada ceba pesaven més d’1 kg, i de tomaques agafarem 7 kg. Així que l’endemà estiguérem tot el dia fent conserva de tomata triturà i “pisto” de l’hort (ecològic 100%).


   1. Tallar ben picat tots els ingredients collits.
2. Mentre s’esterilitzen els pots de vidre. I s’escalden les tomaques.
3. Anar afegint al wok les verdures picades i deixar que es facen el temps necessari.
4. Afegir les tomaques, ja pelades i triturades. Corregim l’acidesa tirant sucre moreno, i hi afegim sal al gust perquè sinó queda dolç.
5. Per últim embotem, tapem i esterilitzem al bany maria, durant 1 h.


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada