Bosc de la Diversitat

Bosc de la Diversitat
Art Ambiental

dimarts, 5 d’abril del 2011

Asociación Cultural EntreTodos

Uns quants dels anomenats "Neorurals", joves que vivim tot l'any a la serra guanyant en qualitat de vida, s'hem agrupat formant una associació cultural per cobrir les carències, tant socials com culturals, que ens falten en aquest territori tan abandonat.
Som pocs els qui hem començat, però amb moltes espectatives i ganes de dur-les a terme.
Ja hem realitzat un parell d'activitats:
  • Xerrada - col·loqui: Compostatge a l'horta.
  • "De vuelta al camino" - Recuperació d'un àntic sender.
L'activitat que portem ara entre mans, encara que amb molta ilusió, és més bé un repte per a tots. Es tracta d'arreglar, millor dit construir de nou, un ántic pont que va de La Huerce a Umbralejo. Hem talat ja els arbres que ens fan falta per fer-les bigues, i hem desrramat un poc la senda.
Aquest dissabte hem convocat a la gent que vullga contribuir amb la seua ajuda, per continuar amb el procés de reconstrucció. A més a més aprofitarem el dia per fer una bona torrada, amb els matolls que es cremen, i passarem un bon dia treballant i gaudint de i per la natura.

Per donar-nos ànims i fer-nos honor en aquesta iniciativa, un amic que ens ha promés que vindrà amb la seua pala per ajudar en la tasca, ha escrit un article al seu blog i nombra l'associació com a referent de persones amb volutat de ferro.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada